Topproducten

Droomkasteel 150,- | €150.00
Clown 175,- | €175.00

Inloggen

Bovelander Attractie Verhuur: Welkom

Ontbrekende nieuwsbriefwoordenschat. Maak een woordenschat aan in Simplenews-instellingen.

Droomkasteel                    

Bovelander Attractieverhuur heeft zich sinds jaar en dag gespecialiseerd in het verhuren van leuke en spectaculaire attracties geschikt voor ieder evenement en gelegenheid, vanzelfsprekend tegen een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment is onlangs uitgebreid met een aantal nieuwe  attracties, die  uw evenement gegarandeerd tot een succes maken.

Bovelander Attractieverhuur is het gevolg van het bundelen van de verhuuractiviteiten van Sport- en Speluitleen Haarlem en Bovelander & Bovelander uit Haarlem. Wij denken hierdoor u als klant een nog betere service te kunnen verlenen en ons beter herkenbaar binnen de regio te profileren.

Tevens kunnen wij via onze promotionele tak Bovelander Promotional Support diverse promotionele acties, personele ondersteuning en andere activiteiten verzorgen. Onze ervaring hierin is enorm, vele klanten gingen u voor. Deze combinatie van entertainment en promotie is toegankelijk voor al onze klanten, van klein tot groot.

Al onze attracties voldoen aan alle wettelijk gestelde veiligheidseisen. Onze medewerkers staan garant voor de veiligheid van de deelnemers en een professionele uitstraling. Wij hebben voor u diverse zeer scherp geprijsde voordeelpakketten samengesteld, deze zijn te vinden bij producten àvoordeelpakketten.

Een goed product, professionaliteit en tevreden klanten staan bij ons hoog in het vaandel.
Neem voor vragen, boekingen of advies op maat gerust contact met ons op.